U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@givengrave.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouneren

Vermeld bij de retour altijd uw ordernummer, en stuur de zending terug naar.

Givengrave
Heiveldstraat 58A
6466 AL Kerkrade
info@givengrave.nl
06-36364788

Garantie

Givengrave zal standaard geen garantie gegeven op de producten die middels de webshop verkocht worden. We ga altijd heel zorgvuldig met mijn producten om en probeer ze natuurlijk in topconditie te leveren. Echter komt het helaas wel eens voor dat er een gebrek is aan een product dat ik niet heb voorzien. Mocht er iets mis zijn met de geleverde producten, laat dit dan zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst) weten! Dit kan via een mailtje naar info@givengrave.nl Leg hierbij duidelijk uit (het liefst met foto’s) wat het gebrek is. Na ontvangst van de klacht zal ik zo snel mogelijk met een eventuele oplossing komen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.